Lourdesgroep Alkmaar weer naar Lourdes! (update 13 maart 2020)

De voorbereidingen voor de reizen in 2020 zijn al weer in volle gang. 

In de zomer gaan wij van 18 t/m 24 augustus 2020 (trein) naar Lourdes.

Door de ontwikkelingen m.b.t. COVID-19 (Corona) is het niet meer mogelijk om in te schrijven voor de mei-reis.

Voor deze reis zijn nog plaatsen beschikbaar. Heeft u belangstelling of wilt u eerst nog nadere informatie, dan kunt u terecht bij:

  • Mevrouw Ans Captijn – van den Berg: telefoon 06 28 87 69 04
  • De heer Fred van den Berg: telefoon 072 – 515 00 38
  • Mevrouw Tineke Goossen: telefoon 06 28 58 24 05
  • of via info@lourdesactiealkmaar.nl

Tijdens de reis naar Lourdes wordt u een volledig verzorgd programma aangeboden. U kunt – geheel vrijblijvend – deelnemen aan vieringen, processies, verdiepingsmomenten, wandelingen door Lourdes en excursies naar de Pyreneeën.

De Lourdesgroep Alkmaar ondersteunt al meer dan zestig jaar lang mensen die een bedevaart naar Lourdes willen maken. We doen dit in samenwerking met de VNB. De groep bestaat uit vrijwillige begeleiders die voor u vele hand- en spandiensten verrichten tijdens de reis en in Lourdes. De bedevaartreis is daardoor geschikt voor jong en oud, ziek en gezond; de combinatie van ouder met zoon of dochter kan heel bijzonder zijn.

Minder te besteden?

De inschrijving staat met name ook open voor mensen die financieel minder draagkrachtig zijn. De Lourdesgroep Alkmaar gaat voor de reizen ook in 2020 een aantal fondsen aanboren. Met de binnenkomende gelden kunnen we dan mensen extra financieel ondersteunen zodat ook zij een mooie reis naar Lourdes kunnen maken.

Zorg nodig?

Binnen de begeleidingsgroep is professionele verpleegkundige zorg voorhanden. Dus ook mensen met een zorgvraag kunnen zich inschrijven. Indien nodig ontvangt u gedurende de hele reis (rolstoel)begeleiding van ervaren vrijwillige hulpen.

Kijk ook op onze website www.lourdesactiealkmaar.nl of onze Facebookpagina

Reacties zijn gesloten.