Willibrordkoor

Wij zijn het kerkkoor van de R.K. Parochie Maria Sterre der Zee in Julianadorp. Onze thuisbasis is de H. Willibrordkerk in Julianadorp. Wij hebben in November 2015 ons 50-jarig jubileum gevierd met een mooie mis en aansluitend een gezellige feestavond.

Ons gemengd koor telt momenteel ongeveer 30 leden. Wij zingen onder leiding van dirigente Marja Baltus één- en meerstemmige koorstukken (niet alleen latijn maar ook andere talen zoals Nederlands en Engels) en worden daarbij begeleid door organist Frans van de Wetering. Iedere vierde zondag van de maand dragen wij ons steentje bij  aan de viering van 10 uur. Tevens zingen we ook op aanvraag, bijvoorbeeld bij rouwdiensten, bruiloften en jubilea. Tevens zingen wij graag bij de vieringen van Kerstmis, Pasen en Pinksteren.

Houdt u van zingen, komt u dan eens bij ons kijken en meedoen op een dinsdag of woensdagavond (wekelijks om de beurt). Wij repeteren in de H. Willibrordkerk van 19.30 uur tot 21.30 uur. (Vooral mannen zijn zeer welkom)

En besluit u lid van ons koor te worden, voor de contributie hoeft u het niet te laten, want die bedraagt slechts € 25,00 per jaar. U bent van harte welkom!

koorfoto2-2