Niet langer aanmelden voor de vieringen

Vanaf  het weekeinde van 30-31 mei is het niet langer nodig om u van te voren aan te melden voor de vieringen in de PP- en Willibrordkerk.
Het aantal bezoekers dat we mogen ontvangen is verruimd, en we denken dat we daar met de huidige vieringen in kunnen voorzien.
Wel is het zo dat de gewone corona-maatregelen van kracht blijven: 

  • handen reinigen bij binnenkomst,
  • 1.5-meter afstand, geen samenzang.
  • Bij binnenkomst registreren we ook nog steeds uw aanwezigheid. 

De gastheer of -vrouw zal u naar uw naam (en  -als die niet bekend zijn-  uw contactgegevens) vragen.

De viering op zaterdagmiddag 16.00u in de PP-kerk blijft voorlopig, zodat we op zondagen binnen de veilige aantallen blijven. We gaan in de praktijk bekijken of deze viering nodig blijft.

Wat blijft, is de mogelijkheid om online bij te dragen aan de collecte!

Bedrag(*= Naam en bedrag zijn verplichte velden; 5,00 is een voorbeeld hoe het ingevuld moet worden)

(Of gebruik de QR-code om te doneren met behulp van uw mobiele telefoon of tablet.)

Maria-feest op 16 mei voor Tiger-kids

Klik op afbeelding voor grote weergave.

Op zondag 16 mei om 15.00 uur organiseert het pastorale team samen met werkgroep regio Breed een Maria feest voor de Tiger Kids van onze regio in de kerk van ’t Zand. 

Het is mei en de maand mei is traditioneel de maand waarin Maria centraal staat en dat is reden voor een (corona proof) feest. 

Jullie zijn van harte welkom! 

“Kerk INN Zicht” dingt mee naar titel kerkblad van het jaar

Ons parochieblad dingt mee naar de titel “kerkblad van het jaar”. Deze verkiezing wordt gehouden in het kader van de “Week van het Kerkblad”. Deze verkiezing wordt georganiseerd door de uitgever van parochie- en kerkbladen “De Zalige Zalm”.

Voor meer informatie kijk op de website van De Zalige Zalm. Bekijk na “lees verder” hoe de redactieleden hun parochieblad nomineren. Lees verder

Vieringen in de Goede Week en Pasen

Op de pagina vieringen voor de Goede Week en Pasen. Gelieve goede nota te nemen van de aanvangstijden!

Door de avondklok begint de Paaswake in de Paaswake in de Petrus en Pauluskerk op zaterdag 3 april om 16.00 uur en in Willibrordkerk om 19.00 uur.

Het maximum aantal kerkgangers bedraagt in deze week en met Pasen 30!

Aanmelden is verplicht! Aanmelden kan via Meevieren.nl of op donderdag van 10 tot 12 uur via (0223) 61 25 50.

Kerkbalans 2021: Vandaag Geven Voor De Kerk Van Morgen (update 23 maart 2021)

Update 23 maart 2021: De voorleesbrief en folder zijn in dit bericht opgenomen.

KERKBALANS: MÉÉR DAN EEN OVERBOEKING

In het landelijk dagblad Trouw stond vorige maand hoopgevend nieuws te lezen over de Actie Kerkbalans 2021. Een peiling wees uit dat de opbrengst dit jaar nagenoeg gelijk is aan die van vorig jaar. De kop boven het artikel luidde dan ook: Kerkleden blijven ook in coronatijd doneren. (Landelijk werd de actie twee maanden geleden al gehouden. Daardoor was het mogelijk om onderzoek te doen naar het voorlopige resultaat.) Lees verder

Eerste vrijdag-viering

Op de eerste vrijdagen van elke maand is er in de PP een extra viering. Om 10 uur komen we dan samen voor de eucharistie. Ook het kopje koffie na afloop ontbreekt normaalgesproken niet, maar zolang deze strenge lockdown duurt, laten we dat helaas achterwege.  Heel jammer…  want we weten dat onze bezoekers ook dit ‘achtste sacrament’ zeer waarderen!

Van oudsher is het een viering die we ‘seniorenviering’ noemen, maar ook jongeren zijn welkom! Wanneer u tot de regelmatige bezoekers behoort, behoeft u zich niet aan te melden:u staat op de vaste lijst. (en we missen u wanneer u er niet bent).

Komt u voor het eerst (of wéér voor het eerst) meld u dan even aan op de donderdag ervóór, via het parochiecentrum of de website. Welkom!

De komende vieringen is op 5 maart.  Op 2 april is het Goede Vrijdag en is er géén ochtendviering. Wél bent u dan welkom in de Kruisweg of de avondviering.