Kerkproeverij op 9 en 10 september

In het weekend van 9 en 10 september gaan de Nederlandse kerken (wij dus) iets nieuws doen! Een KERKPROEVERIJ, ons geloof laten proeven aan je naaste die nooit meer in de kerk komt.

Laat uw verlegenheid varen en nodig iemand uit om mee te gaan naar de kerk om het geloof te “proeven”. Wees niet bang! Veel mensen zouden best wel (weer) een keer naar de kerk willen gaan, maar durven die stap niet alleen te zetten. Met een uitnodiging op zak is de stap sneller gemaakt! Wie weet welke uitwerking het gaat hebben. Het gaat om het uitnodigen. En misschien zegt diegene wel: ik kom niet. Maar dan hebben we de uitnodiging wel gedaan. En dat telt ook! Want een ‘nee’ betekent niet ‘nooit’.

In Engeland en Amerika is “Back to Church” inmiddels een succes.

In Nederland is er de naam “Kerkproeverij” aan gegeven.

T.z.t. zullen achterin de kerk uitnodigingen liggen die u mee kunt nemen en uitreiken aan degene die u in gedachte heeft.

Leuk! Neem je buurman, je nichtje, je vriendin, je beste maatje, je achterneef, de groenteman, je personal trainer, je oma en opa, je kleinkind, je loopmaatje of wie dan ook mee naar de kerk op 9 en 10 september!

Reacties zijn gesloten.