Verslag bowling middag jongeren regio Noordkop

Vrijdag 29 september was top!

28 kinderen van de jongeren uit onze Regio waren naar Bowling Den Helder gekomen om elkaar te ontmoeten. De kinderen werden gastvrij onthaald door pastoor Ivan en diaken Henk. Kapelaan Szymon schoof tijdens het eten aan. Na eerst gebed en een rondje “hoe gaat het nu met je?” was het ijs weer gebroken. Het is te merken dat de kinderen elkaar vaker gaan zien, ze krijgen een band met elkaar. Dat is goed. 

Er gaat een Instagram en Facebook account aangemaakt worden door de jongeren. Tenminste, er zijn drie jongeren opgestaan die deze accountants willen onderhouden. Onder supervisie van een volwassene. De vraag deze avond aan de jongeren was “welke naam vinden jullie goed voor dit account?. Hier is een “wedstrijd” voor uitgeschreven. Iedereen kreeg een wedstrijdformulier en kon zijn/haar tofste naam opschrijven. Deze formulieren zijn meegenomen door pastoor Ivan en hij zal samen met Henk en/of Szymon de uiteindelijke naam kiezen. Op zondag 10 december zal de winnaar en de naam bekend gemaakt worden!!

Zondag 10 december om 10.00 uur wordt er een Jongerenviering gehouden voor alle jongeren van onze regio. De jongeren hebben de uitnodiging meegekregen of krijgen deze via hun mailadres. Natuurlijk is deze viering ook voor de ouders/grootouders/parochianen/belangstellenden enzovoort enzovoort. De viering is de in de Petrus & Pauluskerk te Den Helder.

Na het eten hebben we gebowld. Het was een supergezellige middag!

Hartelijk dank aan de ouders die de moeite hebben genomen de kinderen naar Den Helder te brengen en dank aan de jongeren dat ze zijn gekomen!!!! Niet in de laatste plaats dank aan de regio parochies dat zij deze middag financieel mogelijk hebben gemaakt voor onze jeugd!

Ivan, Szymon & Henk

Reacties zijn gesloten.