27 maart: De familiezondagen in het noorden komen er aan!

Eerste familiezondag is op 27 maart Schagen. Aanvang 15.30 uur. Jij bent er toch ook bij?

Het is bijna zover!

Dit voorjaar hopen we jou, hoe jong of oud je ook bent, welkom te heten op de eerste familiezondag vanuit dekenaat Schagen. Tijdens een familiezondag is er extra aandacht voor ontmoeting en geloofsvragen voor alle leeftijdsgroepen en dus voor jou.

Voor iedereen

Nadrukkelijk is de familiezondag iets vóór iedereen ván iedereen, dus ook mensen die al lang niet meer de kerk hebben bezocht, hele kleine kinderen hebben, alleenstaanden, jong of op leeftijd.

Nodig ook van harte mensen in je omgeving uit om mee te gaan!

We hopen te bouwen aan een  gemeenschap waarin iedereen zich thuis kan voelen en zorgen voor opvang voor de allerkleinsten en een programma op maat.

Kijk jij al uit naar dat gevoel van er mogen zijn?

Je bent welkom

De startdatum is 26 maart 2022. Het tijdstip 15.30-18.30 uur en het zal plaatsvinden in de H. Christoforuskerk in Schagen. Deken Iván en pastoor Tilma, omringd door vrijwilligers vanuit de hele Noordkop, nodigen jou en je familie uit.

Wat kun je verwachten?

Een familiezondag heeft een programma van circa 3 uur waarin we naast het vieren van de Heilige Mis in verschillende deelgroepen een programma hebben waarin je samen het geloof kunt verdiepen. Daarna kun je met jong en oud kletsen tijdens een afsluitende maaltijd.

De eucharistie vieren we samen met jongerenkoor Arrival!

Ben jij er bij?

Wil je persoonlijk op de hoogte gehouden worden over de ontwikkelingen van de familiezondagen en geen uitnodiging missen. Stuur even een mailtje naar familie.zondagen@gmail.com

Ook als je het leuk vindt om mee te denken over het programma of te helpen op één van deze feestelijke zondagen ben je van harte welkom! Laat het ons weten.

Reacties zijn gesloten.