Expositie Thea Mulder

HeaderVriendenPP

De van oorsprong in de Haarlemmermeer geboren en al vele jaren in Den Helder woonachtige Thea Mulder-Clemens exposeert gedurende de weekeinden van 16 april t/m 8 mei 2016 in de Petrus en Pauluskerk, Kerkgracht 55 1782 GK te Den Helder.

In de aanloop van haar creatieve carrière is zij begonnen zich te bekwamen in de techniek van het aquarelleren. Gedurende enige jaren heeft zij getracht zich deze lastige, doch bijzonder uitdagende en expressieve techniek eigen te maken. Ter verbreding en verdieping heeft zij hiertoe lessen gevolgd bij o.a. Olga Meuleman en Frea May.

Mede hierdoor kwam zij ook in aanraking met het werken met pastelkrijt en werden vervolgens nieuwe wegen ingeslagen en uitdagingen aangegaan.

Hieraan volgend is zij beide technieken gaan verenigen wat tot diverse mooie resultaten heeft geleid. Om zich hierin verder te oriënteren ter verbetering van techniek(en) heeft zij gedurende 2009 en 2010 lessen gevolgd bij Majo Homburg.

Sinds enige jaren is zij zich ook gaan bekwamen in het werken met acrylverf, wat weer een geheel ander techniek en materiaalkennis vereist.

Hierna volgde zij inspirerende en uitdagende (techniek-) lessen bij de bekende Helderse kunstenaar Pieter ten Boekel.

De natuur en dan vooral de pracht van bloemen heeft haar menigmaal geïnspireerd.

Kijk hier voor de openingstijden.

Foto20160406

Reacties zijn gesloten.